Aktualno

26.11.2018.
IMAMO RJEŠENJE ZA NAJEKONOMIČNIJE GRIJANJE - LG THERMA V

Ususret svake sezone grijanja strahujemo od visokih računa, žalimo što nismo ranije ulagali u izolaciju te se podsjećamo da treba redovito održavati instalacije, a uz to cijene energenata rastu. Tako troškovi za energente, zbog velike potrošnje u hladnim mjesecima dosežu velike iznose na godišnjoj razini.

Opširnije
26.11.2018.
IZRADITE EKONOMIČAN SUSTAV GRIJANJA UZ DRŽAVNU SUBVENCIJU

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost daje građanima 12 milijuna kuna za korištenje obnovljivih izvora energije.

Opširnije
21.02.2018.
Sve o dizalicama topline

Dizalice topline su uređaji koji koriste toplinu sadržanu u zraku kako bi zagrijali toplu vodu koja se koristi za grijanje i potrošnu toplu vodu. Zahvaljujući visokoj energetskoj učinkovitosti spadaju u obnovljive izvore energije te u pravilu osiguravaju COP viši od 4. Pojednostavljeno, dizalica topline može za svaki kW utrošene električne energije predati 4 kW toplinske energije.

Opširnije
19.02.2018.
Klima uređaji snage 3,5 kW već od 2.750,00 kn

Klima Centar Montis ima akcijske cijene klima uređaja. Akcija traje do 15.05. ili do isteka zaliha, zato nemojte čekati već spremni dočekajte nadolazeće ljetne vrućine i usput uštedite Vaš novac.

Opširnije
14.02.2018.
Važnost servisa klima uređaja

Glavni uzrok loše kvalitete zraka u klimatiziranim prostorima je slabo, a ponekad i nikakvo čišćenje, odnosno održavanje klima uređaja. Problem kvalitete zraka posebno je izražen u prostorima u kojima se koriste lokalni sistemi klimatizacije (prozorske jedinice i split sistemi).

Opširnije